Constructiewerk

Prullenbak Aluminium
Prullenbak Aluminium
Prullenbak Aluminium
Karretje RVS

Vrijwel dagelijks lopen collega ondernemers bij ons binnen met een vraag of een technisch probleem. Samen gaan we met een kop koffie het probleem in kaart brengen en komen we tot een plan voor de constructie die de oplossing voor het probleem kan zijn.

Dit leidt regelmatig tot heel praktische, duurzame producten die voor de klant op maat gemaakt zijn, en vele jaren in volle tevredenheid gebruikt kunnen worden. Elk nieuw product dat in gezamenlijk overleg tot stand komt, levert ons weer nieuwe ervaringen op waar ook toekomstige klanten van kunnen profiteren.

Enkele voorbeelden ziet u op bijgaande foto's. De bovenste foto is een spoelbak voor grond, die wordt gebruikt voor het aanleggen van aardwarmtesystemen. Om grond te spoelen met water. Voor dezelfde klant maakten we ook de haspel op de tweede foto. Daarmee worden PE-slangen afgerold.

De prullenbak is gemaakt van aluminium en het karretje van RVS. Het laatste is speciaal ontwikkeld om ook bij ongelijke belasting voldoende stabiliteit te waarborgen..

Bijna al het contructiewerk dat wij uitvoeren is in opdracht gemaakt. Onze ervaring in constructiewerk hebben we daarnaast gebruikt om de inrichting van onze werkplaats optimaal af te stemmen op het gebruik van de ruimte.

 
 
Ontwerp, techniek en realisatie: Verrips Digitale Diensten